Bodybuilding og potens

Kroppsbyggere er alle impotente. Har du hørt det? Er det en myte eller er det sant? Mye avhenger av typen bodybuilding. Effekten kan ikke være i det hele tatt det du forventet...Du ligger på en fjern sørlige stranden. Helt avslappet. Varm, rolig og behagelig. Rundt deg er akkurat det samme litt, og noen ganger alvorlig ute av form folk. Du skiller deg ikke ut på noen måte, og ingen skiller seg ut på noen måte. Vi er alle fra samme sandkasse.Konaens historie om Hvordan Agnes Palna uten hell bestilte og installerte plastvinduer flyter jevnt og med glede. Pause. En lang pause. Men ebben av et nytt vindu har nettopp dykket fra femte etasje på Timofey Denisovichs splitter nye bil. Pause drar på…- Hva er det?- Ingenting, kjære, hvile.Nei, det er vanskelig nå, vi står opp på albuene i tre trinn og ser hva avbrutt en så interessant historie. En hai? En elektrisk rampe? Den Flyvende Hollender?Ingen. En fyr som vokste opp tidlig, eller en mann som glemte behovet for å bli gammel, gikk forbi deg til vannet. Rett, bred rygg, skulder span, kraftige ben, svulmende muskler, solbrun hud og - herregud! - han har til og med en midje! Gjorde omslaget til noen bodybuilding magasin la modellen svømme?Det er klart at halvparten av stranden-inkludert din kone-ser etter ham. Vi må gjøre noe. Haster!- De er alle impotente!- Kom igjen. Hvorfor? - Kroppsbygging. Kjemi! Alt. Status Quo gjenopprettet. Du er ikke verre enn han, til tross for at volumet av midjen din er to ganger bredden på brystet. Hva slags bodybuilding er der?! Du har en annen fordel, som dessverre mangler han-den fattige fyren. Er situasjonen kjent? Ingen. Gudskjelov. Tross alt tilhører du ikke kategorien mennesker som ser en person med åpenbare fysiske fordeler foran dem, prøver å finne en måte å ydmyke ham på, og dermed "heve" seg selv?

Og du vet sikkert også at en av komponentene i begrepet "potens" er en ereksjon. Og det avhenger i stor grad av fartøyets renhet og deres evne til å tilstrekkelig forsyne arbeidsorganene med blod. Hvis lumen av karene er tilstoppet med kolesterol, blir blodstrømmen i dem vanskelig, inkludert i lyskeområdet. I dette tilfellet kan du møte en situasjon med "jeg vil, men jeg kan ikke." vær derfor oppmerksom på sammensetningen av produktene i kostholdet ditt – ikke la kolesterol bli avsatt på blodkarets vegger og forverre din styrke. Øvelse av enhver form for sport krever spesiell ernæring, det kalles ofte "rent". Det er en slik diett som blant annet er i stand til å opprettholde fartøyene i perfekt stand, noe som uunngåelig og svært positivt påvirker potens. Testosteron utfører også en annen funksjon i menneskekroppen-den styrer mengden av fettavsetninger i bukområdet, med andre ord i midjen. Dermed er alt annet likt, jo høyere testosteronnivået i kroppen din, jo smalere og" tørrere " midjen din, likevel som alle andre deler av kroppen. Det er denne magre tilstanden som vanligvis kalles tetthet. Forresten, testosteron er også ansvarlig for størrelsen på musklene.  

Det er klart at halvparten av stranden-inkludert din kone-ser etter ham. Vi må gjøre noe. Haster!- De er alle impotente!- Kom igjen. Hvorfor?- Kroppsbygging. Kjemi!Alt. Status Quo gjenopprettet. Du er ikke verre enn han, til tross for at volumet av midjen din er to ganger bredden på brystet. Hva slags bodybuilding er der?! Du har en annen fordel, som dessverre mangler han-den fattige fyren.Er situasjonen kjent? Ingen. Gudskjelov. Tross alt tilhører du ikke kategorien mennesker som ser en person med åpenbare fysiske fordeler foran dem, prøver å finne en måte å ydmyke ham på, og dermed "heve" seg selv? Du vet helt godt at med styrke har du ikke noe i det hele tatt, men begynnelsen av å "la deg ned" noen ganger, og denne typen utstråler den direkte. Og her tar menneskets evige ønske om rivalisering sin toll. Mer leketøy, mer bil, flere kvinner, mer.... neste på listen. Vi må kontrastere noe Fildena cena. Nøyaktig hva? Vi finner ut av det nå. Og her fant jeg ham-han er impotent! Bodybuilding er definitivt impotens. Tross alt er det svært vanskelig å motbevise en slik diagnose. Ingen vil tenke på å kreve fra deg eller fra ham en umiddelbar demonstrasjon av styrke, noe som betyr at du kan slippe anklagen og roe ned - la dem tenke hva de vil. Tilsynelatende er røttene til denne myten her. Men er prisen på bodybuilding virkelig styrke, eller heller impotens?

broken image

Idrettsutøvere av enhver intensiv sport opplever monstrøse overbelastninger under trening og konkurranser. Målet er seier, noen ganger til enhver pris, og kroppen, som mobiliserer alle sine krefter for tilpasning, midlertidig "slår av" noen funksjoner som ikke er spesielt viktige i denne perioden. Den første kandidaten er det seksuelle systemet, det vil si potens. Og legg til her doping og ulike farmakologiske stoffer.For eksempel, med langvarig innføring av syntetisk testosteron i systemet, kommer kroppen, observere et vedvarende forhøyet nivå av hormonet i blodet, til den konklusjon at det allerede er for mye av det, og gir kommandoen til testiklene for å stoppe produksjonen. Hvis perioden med å ta ergogene stoffer forsinkes, stopper produksjonen av ditt eget testosteron og kan aldri komme seg selv etter kansellering av spesielle medisiner. I dette tilfellet vil styrken lide sterkt, spesielt hvis den ikke var veldig kraftig i utgangspunktet.Men dette er i profesjonell sport, hvor målet er å vinne, selv til for høy pris. Valget av disse menneskene fortjener respekt-de bestemte seg for å ofre mye (og ikke bare styrke) for deres mål. Og hva med amatør bodybuilding eller fitness? Vil han ikke gjøre deg til en impotent?!Nei! Intensiv og vanlig trening med vekter med passende utvinning, som vi kaller bodybuilding, har bare en positiv effekt på alle kroppssystemer, og styrke er ikke noe unntak. For eksempel, i løpet av ett eksperiment, bestemte forskerne seg for å spore effekten av knebøy med en vektstang på intensiteten av testikkelproduksjon av testosteron-det mannlige kjønnshormonet.Bodybuilding øker i alle fall nivået av dette hormonet, noe som er svært viktig for en mann, men forskere var interessert i dype knep med en vektstang på skuldrene. Det viste seg at stimuleringen av testosteronproduksjon som følge av denne øvelsen er merkbart høyere enn med andre, lettere. I tillegg bidrar en signifikant økning i blodstrømmen i bekkenregionen sterkt til å styrke eller i det minste opprettholde potens. Sannsynligvis er det ikke nødvendig å dvele i detalj om forholdet mellom testosteronnivå og styrke, du vet allerede alt selv-forbindelsen er den mest direkte.Og du vet sikkert også at en av komponentene i begrepet "potens" er en ereksjon. Og det avhenger i stor grad av fartøyets renhet og deres evne til å tilstrekkelig forsyne arbeidsorganene med blod. Hvis lumen av karene er tilstoppet med kolesterol, blir blodstrømmen i dem vanskelig, inkludert i lyskeområdet. I dette tilfellet kan du møte en situasjon med "jeg vil, men jeg kan ikke." vær derfor oppmerksom på sammensetningen av produktene i kostholdet ditt – ikke la kolesterol bli avsatt på blodkarets vegger og forverre din styrke.

Øvelse av enhver form for sport krever spesiell ernæring, det kalles ofte "rent". Det er en slik diett som blant annet er i stand til å opprettholde fartøyene i perfekt stand, noe som uunngåelig og svært positivt påvirker potens.Testosteron utfører også en annen funksjon i menneskekroppen-den styrer mengden av fettavsetninger i bukområdet, med andre ord i midjen. Dermed er alt annet likt, jo høyere testosteronnivået i kroppen din, jo smalere og" tørrere " midjen din, likevel som alle andre deler av kroppen. Det er denne magre tilstanden som vanligvis kalles tetthet. Forresten, testosteron er også ansvarlig for størrelsen på musklene.Og ekstra fett i midjen øker risikoen for en tidligere død, selv om vekten din er normal. En studie av mer enn 360.000 mennesker Fra Europeiske land har vist at midjestørrelse kan tjene som en god indikator på sannsynligheten for å forlate denne verden litt tidligere. Hver fem ekstra centimeter øker den med 13-17%

broken image